Pris

5jun - av Pia - 0 - i

Enkel, helt ny, hemsida med instruktioner: 3,900kr

Du berättar för mig ungefär hur du vill ha det och jag tar fram ett mall-förslag som vi sedan utgår från. Jag installerar WordPress på ditt webbhotell. Jag rekommenderar att du köper webbhotell och domännamn hos t.ex. One eller Loopia. De är stabila och prisvärda. I deras webbhotell ingår epostadresser som jag kan starta upp dig med.

Har du ingen egen logga rekommenderar jag Ylva som kan hjälpa dig med det. Jag gör inte loggor själv.

En sida som byggs utifrån en tidigare sida: begär offert

Har du redan en sida kan det gå jättefort att göra om den till WordPress och det blir billigare än angivet pris. Eller så har du ganska mycket tankar kring vad du vill ha kvar i form av material och layout och då kanske det tar längre tid för mig än en helt ny sida.

För att säga pris måste jag veta hur det ser ut nu, och hur du tänker dig sedan. Vad vill du behålla och eventuellt lägga till.

Flytt från annat hotell: begär offert

Vill du flytta din domänadress från ett annat hotell kan timtid tillkomma om det krånglar – ibland går det jättesmidigt.

För att säga pris måste jag veta var domänen finns nu och ditt användarnamn/domänadress där så jag kan kontakta support.

Text och bild

Jag lägger ut ”dummie-texter” som du sedan ändrar till det du vill faktiskt ska stå där.

Jag lägger också upp några passande bilder som du kan byta ut senare. Tänk på att det viktigt att du själv äger bilden. Antingen tar du bilder själv eller så köper du dem t.ex. här: Dreamstime. Det finns fler bildbanker men vissa har restriktioner över användningen så var noga att läsa reglerna noga. Jag kan personligen intyga, det händer att man får böta om du inte har rättigheter till bilderna och det är inga roliga tusenlappar att bli av med.

”Flikar”, ”meny” = sidor

Jag sätter upp fem sidor som du har att börja med och dessa landar som en meny på sidan. Detta kan du senare ändra eller utöka själv. Sidor kan vara exempelvis vara:

  • Hem
  • Mina tjänster
  • Om mig
  • Produkter
  • Kontakt

Skola

När jag tycker att jag är klar så tar vi en telefon-date och vi sitter vid varsin dator. Jag går genom sidan och hur du kan ändra texter och lägga till bilder. På så vis behöver du aldrig vara beroende av någon webmaster för mindre ändringar gällande text och bild.

Webbshop

Även i en webshop jobbar jag med Wordpress. Tillägg webshop: 2000kr och i det ingår det också instruktioner så du själv kan lägga upp produkter framöver, jag lägger upp några stycken som en grund.

Sociala medier

Vill du att det du skriver ska gå ut direkt till en sida på Facebook eller förvandlas till ett Twitter-inlägg? Det fixar jag! Har du ingen FB-sida för ditt företag eller Twitterkonto så ordnar jag det också.

Tilläggsavgift  500kr per socialt medium.

Nyhetsbrev

Håll kontakt med dina kunder genom nyhetsbrev. Önskar du detta så sätter jag upp programmet och vi går genom det tillsammans på telefon hur du ska sköta det. Det är enkelt och proffsigt.

Tilläggsavgift  500kr.

Timtid

Vill du inte ha en paketlösning så betalar du mig per timme: 500kr. Jag kan handkoda en sida om du vill ha en unik design eller om du vill ha en webshop. Kontakta mig så berättar jag mer.

Säkerhet

Jag lägger upp sidan åt dig enligt vanliga riktlinjer för WordPress. Skulle något hända senare i form av en hacker-attack eller annat intrång måste du lösa det själv. One.com har t.ex. att säkerhetspaket som jag rekommenderar att du har om olyckan är framme. Det kostar några tior per månad. Om du har det så går det att rädda sidan till största del – annars är risken att den är helt borta.

Alla priser är exklusive moms.

Lämna ett svar